Sivut

torstai 6. kesäkuuta 2013

I'm alive

En oo postannu kahteen kuukautee >:oo
Tae on tullu jo ajat sitte ja peruukki tuli tänää mut chipit on vielä matkalla. Oisin halunnu yllättää teijät kuvatarinalla vast sitte ku herra ois kokonaa valmis mut pelkään et tää blogi unohtuu kokonaa jos en postaa DD:
Kävin ulkona kuvaamassa mut meni hermot ku hyttyset rakastaa mua.

 joo tää tulee viel muuttuu aika paljon nii älkää sanoko viel mitää. en tykkää noist huulist joten niist todellaki haluun päästä eroon. Toi peruukki on aik homon näkönen takaa päi mut ei se haittaa. Pitäis kans hankkii poikien vaatteit ku mul on toistaseks vaa toi stock-asu.


 tos on viel stockina.


Ja sitten Harusta kuvia ^w^



10 kommenttia:

  1. Ihant <3 :--3
    Mennää jokupäivä kuvailee ? :D

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja Haruka on tosi kaunis! <3 :D

    Dollworldx.blogspot.fi
    ~Liittyisitkö?

    VastaaPoista
  3. ROAR kerro jatkossa että postailet nii muistan kommentoida!! >:F
    rakastan sun tapaa kuvailla (en tiedä saako nimeä vielä kertoa joten en sitä mainitse:3) komistukses hiuksia hahah x----D ja Haru on tottakai übersöpö miumau<33 oot hyvä kuvaamaan ja muutenki pläää mut sä oikeesti tarviit järkkärin! kuvien laatu ja kuvaamisen mielekkyys nousis tositosi paljon. mut ootan innolla et pääset alottelemaan tarinaa! C:

    VastaaPoista
  4. NELLI SUN PITÄÄ ILMOITTAA NIPSUISSA KU POSTAAT!! :D Haru nätti (+ en ollu huomannu aikasemmin sen läväriä!) jaja (sanotaannytvaikka_tae_) taen peruukki on coool cuc

    VastaaPoista
  5. kiitos molemmat :) :D ja en ilmottele hirveesti näi lyhyistä ..

    VastaaPoista